Close search

Чай от джинджифил с канела

5.0
от общо 126 глас
Време: 15 мин.
Ниво: лесно
Порции: 2

Чай от джинджифил с канела photo-credit Чай от джинджифил с канела

Продукти

Начин на приготвяне

  1. Обелваме и нарязваме корена джинджифил на възможно най-тънки шайби.
  2. Кипваме водата и пускаме шайбите джиндифил. Отнемаме веднага от котлона и запаряме чая за 15 минути под капак. Добавяме канелата.
  3. След това прецеждаме чая и го овкусяваме с меда и лимоновия сок. 
  4. Декорираме с пръчиците канела и сервираме.

* Този чай е много полезен при кашлица и грипни състояния. 

Още от : напитки

0 Коментара

  1. Няма коментари.
    Бъди първия коментирал! Вход Регистрация Влез с Facebook
Kulinaria.bg използва бисквитки и подобни технологии. Научете повече в нашата Политика относно бисквитките. Вижте подробности. OK