Close search

Домашни меденки

5.0
от общо 126 глас
Време: 55 мин.
Ниво: средно
Порции: 8

Домашни меденки photo-credit Вкусни домашни меденки

Продукти

Начин на приготвяне

  1. За основата: От всички продукти замесваме тесто, което правим на малки топчета леко "притиснати" от едната страна. Печем в умерена фурна (170-180 градуса), около 30 минути.
  2. За сиропа: Кипваме водата със захарта за около 5 минути. Разбъркваме.
  3. След като леко поизстинат ги потапяме за секунда в сиропа. Слепяме ги с мармалада и ги поръсваме с пудра захар.
Още от : десерти

0 Коментара

  1. Няма коментари.
    Бъди първия коментирал! Вход Регистрация Влез с Facebook
Kulinaria.bg използва бисквитки и подобни технологии. Научете повече в нашата Политика относно бисквитките. Вижте подробности. OK