Close search

Филе от бяла риба, приготвено на оребрен тиган

5.0
от общо 126 глас
Време: 65 мин.
Ниво: лесно
Порции: 2

Филе от бяла риба, приготвено на оребрен тиган photo-credit Филе от бяла риба, приготвено на тиган

Продукти

Начин на приготвяне

  1. Поръсваме филето с млякото, оцета, черен пипер и сол на вкус, и го оставяме да престои 1 час (на стайна температура). 
  2. След това го изцедаме от млякото и го потапяме в зехтина. 
  3. Филето печем в нагорещения оребрен тиган, като го обръщаме да се изпече добре и от двете страни.
Още от : риба

0 Коментара

  1. Няма коментари.
    Бъди първия коментирал! Вход Регистрация Влез с Facebook
Kulinaria.bg използва бисквитки и подобни технологии. Научете повече в нашата Политика относно бисквитките. Вижте подробности. OK