Филе от бяла риба, приготвено на оребрен тиган
Продукти
- 1 с.л. оцет
- сол на вкус
- черен пипер на вкус
- 1 к.ч. прясно мляко
- 1 к.ч. зехтин
- 450 г филе от бяла риба
Начин на приготвяне
- Поръсваме филето с млякото, оцета, черен пипер и сол на вкус, и го оставяме да престои 1 час (на стайна температура).
- След това го изцедаме от млякото и го потапяме в зехтина.
- Филето печем в нагорещения оребрен тиган, като го обръщаме да се изпече добре и от двете страни.
Ароматни свински пържоли с гъбен сос
Поръсваме пържлите с черен пипер, добавяме унисоса ...
0 Коментара
Бъди първия коментирал! Вход Регистрация Влез с Facebook