Close search

Филе от халибут с лимоново ризото и мус от авокадо

5.0
от общо 126 глас
Време: 25 мин.
Ниво: професионално
Порции: 1

Филе от халибут с лимоново ризото и мус от авокадо photo-credit Филе от халибут с лимоново ризото и мус от авокадо

Продукти

Начин на приготвяне

  1. В нагорещен тиган слагаме малко зехтин и запържваме рибата, която предварително сме овкусили със сол.
  2. В отделно тиганче запържваме лука, гасим го с част от лимоновия сок и кората от лимона, и прибавяме ориза. Към него добавяме бульона, докато ориза стане готов.
  3. Пасираме авокадото. Към него добавяме сол, зехтин и останалият лимонов сок, докато стане на мус.
  4. Добавяме заквасената сметана. 
  5. Оформяме ястието в чинията и сервираме.

* Филе от халибут с лимоново ризото и мус от авокадо може да опитате в ресторант „Crystal Palace“.

Още от : риба

0 Коментара

  1. Няма коментари.
    Бъди първия коментирал! Вход Регистрация Влез с Facebook
Kulinaria.bg използва бисквитки и подобни технологии. Научете повече в нашата Политика относно бисквитките. Вижте подробности. OK