Филе от риба на скара
Продукти
- сол на вкус
- черен пипер на вкус
- 1 с.л. оцет
- 1 к.ч. мляко
- 1 к.ч. олио
- 500 г филе от риба ( бяла риба, сом, лефер)
Начин на приготвяне
- Филето се поръсва с млякото, оцета, черен пипер и сол и се оставя да престои 1 час.
- След това се потапя в олиото и се пече върху предварително намаслената и загрята скара.
- Поднася се топло гарнитура по избор.
Свински вратни пържоли с кашкавал
Свинските пържоли се посоляват и се подправят с чер...
Зелена салата с рукола, портокал, грейпфрут и скариди
Измиваме и накъсваме салатата. Поставяме я в купа и...
0 Коментара
Бъди първия коментирал! Вход Регистрация Влез с Facebook