Close search

Филе от сьомга на грил тиган здравословноApple

5.0
от общо 126 глас
Време: 20
Ниво: лесно
Порции: 2
Сервирай с 4 Бяло вино

Филе от сьомга на грил тиган photo-credit Вкусно запечено на грил тиган филе от сьомга

Начин на приготвяне

1. Филетата се почистват и подсушават. Приготвяме марината от портокаловия сок, медът, 1 с.л. олио и салвията.

2. Почистваме и измиваме салатата. Останалото олио се смесва с мед, оцет и горчица, добавят се сол и черен пипер на вкус.

3. Филетата се поставят на грил тигана. Запичат се като се намазват с маринатата. Разрязваме багетата и също можем да запечем на тигана.

4. Сервираме ястието топло с охладено бяло вино. Нашето предложение за ароматна чаша бяло вино, можете да видите на: Bononiaestate.com

0 Коментара

  1. Няма коментари.
    Бъди първия коментирал! Вход Регистрация Влез с Facebook
Kulinaria.bg използва бисквитки и подобни технологии. Научете повече в нашата Политика относно бисквитките. Вижте подробности. OK