Close search

Гризини

5.0
от общо 127 гласа
Време: 25 мин.
Ниво: професионално
Порции: 1

Гризини photo-credit Гризини

Продукти

Начин на приготвяне

  1. Разточваме тестото за пица в елипсовидна форма, с дебелина 1 см. 
  2. Нарязваме го на тънки ивици, овкусяваме със зехтин, розмарин и сол на вкус.
  3. Поставяме в подходящ съд за печене и печем до златист цвят.

* Рецептата за тесто за пица, подходящо за направата на "Гризини", може да откриете тук.

* Продуктите са за 1 порция.

* Вкусните „Гризини” може да опитате в ресторант „Osteria da Rado“.

0 Коментара

  1. Няма коментари.
    Бъди първия коментирал! Вход Регистрация Влез с Facebook
Kulinaria.bg използва бисквитки и подобни технологии. Научете повече в нашата Политика относно бисквитките. Вижте подробности. OK