Close search

Пица „Примавера”

5.0
от общо 126 глас
Време: 12 ч. 20 мин.
Ниво: професионално
Порции: 1

Пица „Примавера” photo-credit Пица „Примавера”

Продукти

Начин на приготвяне

  1. За тестото: Пресяваме брашното, правим кладенче, добавяме маята и половината количество вода. Замесваме. Добавяме солта, останалото количество вода и зехтин. Месим до образуване на хомогенно тесто. Слагаме в подходящ съд и прибираме в хладилник за 12 часа.
  2. Минимум два часа преди да разточим тестото го изваждаме, за да се темперира. 
  3. Разточваме тестото, добавяме доматения сос и моцарелата. Печем до златисто, след което добавяме нарязаните чери доматчета, руколата и поръсваме с "Грана падано".

* Продуктите са за 1 порция.

* Пица „Примавера” може да опитате в ресторант „Osteria da Rado“.

Още от : пица

0 Коментара

  1. Няма коментари.
    Бъди първия коментирал! Вход Регистрация Влез с Facebook
Kulinaria.bg използва бисквитки и подобни технологии. Научете повече в нашата Политика относно бисквитките. Вижте подробности. OK