Close search

Картофена крем супа с чесън

5.0
от общо 126 глас
Време: 45 мин.
Ниво: лесно
Порции: 6

Картофена крем супа с чесън photo-credit Апетитна крем супа с картофи и чесън

Продукти

Начин на приготвяне

  1. Обелваме и нарязваме картофите на кубчета. 
  2. Сваряваме на пара или в малко количество вода, след което пасираме. 
  3. Нарязваме лука на ситно и го задушаваме в маслото и 1 с.л. вода. 
  4. Поръсваме с червен пипер и смесваме с картофеното пюре. 
  5. Заливаме картофите с гореща подсолена вода и варим 10 минути на слаб огън. 
  6. Овкусяваме със счукания чесън и оцет.

Още от : супи

0 Коментара

  1. Няма коментари.
    Бъди първия коментирал! Вход Регистрация Влез с Facebook
Kulinaria.bg използва бисквитки и подобни технологии. Научете повече в нашата Политика относно бисквитките. Вижте подробности. OK