Close search

Кавърма кебап от пилешко месо

5.0
от общо 126 глас
Време: 50 мин.
Ниво: средно
Порции: 4

Кавърма кебап от пилешко месо photo-credit Апетитна кавърма кебап от пилешко месо

Продукти

Начин на приготвяне

  1. Пилешкото се обезкостява и се нарязва на хапки. 
  2. Запържва се и се изважда от съда. 
  3. В същата мазнина се запържва лукът, нарязан наситно. 
  4. Добавят се доматите и червените чушки, нарязани наситно и се пържи, докато сосът стане на мазнина. 
  5. Пилешкото месо се поставя в соса. 
  6. Ястието се запича на фурна. 
  7. Поднася се със ситно нарязан магданоз и гарнитура от варен ориз, картофено пюре или панирани зеленчуци.

0 Коментара

  1. Няма коментари.
    Бъди първия коментирал! Вход Регистрация Влез с Facebook
Kulinaria.bg използва бисквитки и подобни технологии. Научете повече в нашата Политика относно бисквитките. Вижте подробности. OK