Close search

Лучена супа с мащерка

5.0
от общо 128 гласа
Време: 45 мин.
Ниво: лесно
Порции: 6

Лучена супа с мащерка photo-credit Вкусна лучена супа с препечен лук.

Начин на приготвяне

1. Нарязваме 4 глави лук на дребно, измиваме и нарязваме картофите на кубчeта. Добавяме сол, зехтин и малко вода и задушаваме. Доливаме горещ зеленчуков бульон и варим до готовност. Пасираме с пасатор. Добавяме сметаната и разбъркваме.

2. Загряваме оребрен тиган и запичаме лук на кръгчета. Гарнираме с препечения лук и прясна мащерка.

Още от : супи

0 Коментара

  1. Няма коментари.
    Бъди първия коментирал! Вход Регистрация Влез с Facebook
Kulinaria.bg използва бисквитки и подобни технологии. Научете повече в нашата Политика относно бисквитките. Вижте подробности. OK