Close search

Миди с бекон и сайдер

5.0
от общо 126 глас
Време: 25
Ниво: лесно
Порции: 4

Миди с бекон и сайдер photo-credit Вкусни миди с бекон и сайдер

Продукти

100 г съдържат:

  • 361 калории
  • 15 г мазнини
  • 30 г протеини
  • 25 г въглехидрати

Начин на приготвяне

1. Измиваме мидите със студена вода и четка. Запичаме бекона на тиган. Изваждаме го от мазнината. Добавяме праз, сол, черен пипер и сотираме за 3 минути.

2. Добавяме бекона, мидите и сайдера. Покриваме и варим 5 минути  докато мидите се отворят. Изхвърляме всички неотворени черупки.

3. Сервираме мидите и поливаме с около 1/2 чаша бульон смес във всяка порция, гарнираме с магданоз.

Още от : риба

0 Коментара

  1. Няма коментари.
    Бъди първия коментирал! Вход Регистрация Влез с Facebook
Kulinaria.bg използва бисквитки и подобни технологии. Научете повече в нашата Политика относно бисквитките. Вижте подробности. OK