Close search

Пълнени гъбки с кашкавал

5.0
от общо 130 гласа
Време: 30 мин.
Ниво: лесно
Порции: 1

Пълнени гъбки с кашкавал photo-credit Сочни пълнени гъбки с кашкавал

Продукти

Начин на приготвяне

  1. Почистваме гъбите. Махаме им пънчетата. 
  2. Подреждаме ги в намазана с олио тавичка, като ги поставятме с дупката от пънчето нагоре. В дупката поставяме по едно парченце масло и по едно кашкавал. По желание слагаме и малко ситно нарязан магданоз за аромат. Доливаме половин чаша вода.
  3. Печем в силна фурна за около 20-25 минути.
  4. Сервираме топли.

0 Коментара

  1. Няма коментари.
    Бъди първия коментирал! Вход Регистрация Влез с Facebook
Kulinaria.bg използва бисквитки и подобни технологии. Научете повече в нашата Политика относно бисквитките. Вижте подробности. OK