Close search

Пълнено пиле

4.1
от общо 143 гласа
Време: 60 мин.
Ниво: средно
Порции: 6

Пълнено пиле photo-credit Пълнено пиле с ориз и гъби

Продукти

100 г съдържат:

  • 300 калории
  • 20 г мазнини
  • 15 г протеини
  • 14 г въглехидрати

Начин на приготвяне

  1. Сваряваме ориза. Нарязваме гъбите и лука на ситно и ги запържваме в малко масло. 
  2. След това прибавяме гъбите с лука към ориза заедно с черния, червения пипер и солта. Разбъркваме леко. Напълваме почистеното и измито пиле с оризовата смес.
  3. Зашиваме пилето, намазваме го с масло и го загръщаме в алуминиево фолио. 
  4. Печем го в силно загрята фурна. 
  5. Изваждаме го от фурната, отстраняваме фолиото и сервираме горещо. 

0 Коментара

  1. Няма коментари.
    Бъди първия коментирал! Вход Регистрация Влез с Facebook
Kulinaria.bg използва бисквитки и подобни технологии. Научете повече в нашата Политика относно бисквитките. Вижте подробности. OK