Close search

Паниран пащърнак

5.0
от общо 127 гласа
Време: 50 мин.
Ниво: лесно
Порции: 3

Паниран пащърнак photo-credit Хрупкав паниран пащърнак

Продукти

Начин на приготвяне

  1. Почистваме и измиваме пащърнака. 
  2. Слагаме го да се вари в посолена вода и с оцета, около 10 минути.
  3. Отцеждаме ги и го нарязваме. 
  4. В голяма купа смесваме яйцата, прясното мляко, брашното и малко сол (да се получи гъста смес). 
  5. Потапяме парчетата пащърнак в сместа, овалваме ги в галета и ги пържим в гореща мазнина до златисто оцветяване. 
  6. Сервираме.

0 Коментара

  1. Няма коментари.
    Бъди първия коментирал! Вход Регистрация Влез с Facebook
Kulinaria.bg използва бисквитки и подобни технологии. Научете повече в нашата Политика относно бисквитките. Вижте подробности. OK