Close search

Панирани пилешки бутчета и крилца с корнфлейкс

5.0
от общо 126 глас
Време: 70 мин.
Ниво: лесно
Порции: 4

Панирани пилешки бутчета и крилца с корнфлейкс photo-credit Панирани пилешки бутчета и крилца с корнфлейкс

Продукти

Начин на приготвяне

  1. Измиваме и подсушаваме пилешките бутчета и крилца. 
  2. Смесваме всички продукти за маринатата и потапяме пилето в нея. Оставяме така около 30-40 минути.
  3. "Начукваме" или стриваме с ръце корнфлейкса  и го слагаме в купичка.
  4. Разбъркваме яйцата и слагаме и тях в купичка.
  5. След това всяко бутче и крилце топим в яйце, после в корфлейкс и пържим във фритюрник.
  6. Сервираме горещи.
Още от : месо

0 Коментара

  1. Няма коментари.
    Бъди първия коментирал! Вход Регистрация Влез с Facebook
Kulinaria.bg използва бисквитки и подобни технологии. Научете повече в нашата Политика относно бисквитките. Вижте подробности. OK