Close search

Панирани пилешки бутчета с яйца и галета

5.0
от общо 126 глас
Време: 45 мин.
Ниво: лесно
Порции: 3

Панирани пилешки бутчета с яйца и галета photo-credit Сочни панирани пилешки бутчета с яйца и галета

Продукти

Начин на приготвяне

  1. Измиваме пилешките бутчета, подсушаваме ги и ги натъркваме със сол, черен и червен пипер. Оставяме ги да "поемат" от подправките за около 15 минути.
  2. През това време в купа разбиваме яйцата с прясното мляко. След това добавяме и оцета. 
  3. Всяко бутче овалваме първо в брашно, после в яйчната смес, и най-накрая обилно в галета.
  4. Пържим бутчетата в силно сгорещено олио. Отцеждаме ги върху хартиена салфетка и ги поднасяме с гарнитура по избор.

0 Коментара

  1. Няма коментари.
    Бъди първия коментирал! Вход Регистрация Влез с Facebook
Kulinaria.bg използва бисквитки и подобни технологии. Научете повече в нашата Политика относно бисквитките. Вижте подробности. OK