Close search

Паста с аспержи и зелен фасул

5.0
от общо 126 глас
Време: 40 мин.
Ниво: лесно
Порции: 2
Сервирай с 4 7bd7e5bf57f4f4556e3ae34edc2c5fc306282f743d7d3bd490f1d01c61798b3f Бяло вино

Паста с аспержи и зелен фасул photo-credit Паста с аспержи и зелен фасул

Продукти

Начин на приготвяне

  1. Пастата се слага да се свари според описанието на пакета. Изцежда се и се запазва половин чашка от водата. Слага се в купа за сервиране. 
  2. Докато пастата се вари, се смилат тофуто, соевото мляко и чесънът до хомогенна смес. Сместа се прехвърля в по-дълбок тиган за сос, добавя се щипка индийско орехче. Оставя се на огъня за 5 минути. 
  3. Добавя се лимоновият сок, шерито, гъбите, зеленият фасул, изцеден от сока в консервата. Овкусява се със сол и пипер на вкус. Оставя се на котлона, докато фасулът се загрее. 
  4. През това време се приготвят аспержите на пара. Готвят се, докато омекнат. Междувременно чушките се нарязват на жулиени. 
  5. Аспержите и чушките се прибавят към макароните. Заливат се със соса и се сервират веднага.
Още от : паста

0 Коментара

  1. Няма коментари.
    Бъди първия коментирал! Вход Регистрация Влез с Facebook
Kulinaria.bg използва бисквитки и подобни технологии. Научете повече в нашата Политика относно бисквитките. Вижте подробности. OK