Close search

Паста с рукола, спанак и прошуто

5.0
от общо 126 глас
Време: 45 мин.
Ниво: професионално
Порции: 2

Паста с рукола, спанак и прошуто photo-credit Паста с рукола спанак и прошуто

Продукти

Начин на приготвяне

  1. Сваряваме пастата в подсолена вода. 
  2. Нарязваме чушки и лук и ги задушаваме в малко зехтин. Когато омекнат, добавяме рукола и спанак, подправяме със сол и черен пипер и задушаваме за 2-3 минути. 
  3. Прецеждаме пастата и я добавяме към зеленчуците и сипваме пастата. 
  4. Сервираме пастата заедно с малко босилек и прошуто.
Още от : паста

0 Коментара

  1. Няма коментари.
    Бъди първия коментирал! Вход Регистрация Влез с Facebook
Kulinaria.bg използва бисквитки и подобни технологии. Научете повече в нашата Политика относно бисквитките. Вижте подробности. OK