Close search

Печена сьомга върху подложка от лук

4.6
от общо 130 гласа
Време: 45 мин.
Ниво: лесно
Порции: 4

Печена сьомга върху подложка от лук photo-credit Вкусна сьомга с мед

Продукти

Начин на приготвяне

  1. От меда, соевият сос, солта и черният пипер правим марината. Мариноваме сьомгата и я оставяме да престои в нея поне 30 минути.
  2. През това време обелваме и нарязваме лука, посоляваме го и го нареждаме в намаслена йена тавичка.
  3. Върху него нареждаме сьомгата и я поливаме със зехтина. 
  4. Печем около 40 минути, на 180 градуса. 
Още от : риба

0 Коментара

  1. Няма коментари.
    Бъди първия коментирал! Вход Регистрация Влез с Facebook
Kulinaria.bg използва бисквитки и подобни технологии. Научете повече в нашата Политика относно бисквитките. Вижте подробности. OK