Close search

Печена тиква с мед и лимонови корички

5.0
от общо 126 глас
Време: 40 мин.
Ниво: лесно
Порции: 6

Печена тиква с мед и лимонови корички photo-credit Печена тиква с мед и лимонови корички

Продукти

Начин на приготвяне

  1. Измиваме и нарязваме тиквата на парчета. Обелваме я. 
  2. На дъното на подходяща тава слагаме меда и захарта, и отгоре изсипваме парченцата тиква. Поръсваме с настърганата лимонова кора. 
  3. Изсипваме водата и печем в умерена фурна до извиране на водата.
Още от : десерти

0 Коментара

  1. Няма коментари.
    Бъди първия коментирал! Вход Регистрация Влез с Facebook
Kulinaria.bg използва бисквитки и подобни технологии. Научете повече в нашата Политика относно бисквитките. Вижте подробности. OK