Close search

Печени агнешки ребра

5.0
от общо 126 глас
Време: 2 ч.
Ниво: средно
Порции: 6

Печени агнешки ребра photo-credit Печени агнешки ребра с розмарин и лимон

Продукти

100 г съдържат:

  • 160 калории
  • 7 г мазнини
  • 15 г протеини
  • 5 г въглехидрати

Начин на приготвяне

  1. Нарязваме ребрата на порции. 
  2. Смесваме стритите на прах листенца розмарин и мащерка с червения и черния пипер. 
  3. След това поръсваме месото направената от подправките смес. 
  4. Поставяме ребрата в тавичка, заливаме ги с една чаша хладка вода и добавяме растителното масло. Покриваме тавичката с намокрена хартия, върху която поръсваме солта. Печем в умерена фурна до пълно омекване на месото. 
  5. Сервираме с гарнитура по избор. 

0 Коментара

  1. Няма коментари.
    Бъди първия коментирал! Вход Регистрация Влез с Facebook
Kulinaria.bg използва бисквитки и подобни технологии. Научете повече в нашата Политика относно бисквитките. Вижте подробности. OK