Печени пилешки бутчета с чесън и соев сос
Продукти
- 3 скилидки чесън обелени и смачкани
- 15 мл соев сос
- 330 мл бира
- 6 пилешки бутчета
- 1 ч. л. сол
- 1 ч. л. захар
- 1 с. л. червен пипер
- 2 г черен пипер
- 2 с.л. зехтин
Начин на приготвяне
- Застиламе тава за печене с фолио. Втриваме солта, черния, червения пипер и чесъна в бутчетата.
- Върху него поставяме бутчетата, добавяме соевия сос, зехтина и бирата.
- Завиваме ги леко с фолиото и ги печем в предварително загрята на 180-200 градуса фурна, около 50 минути.
- Сервираме веднага с гарнитура по желание.
Маринована риба с портокал на скара
Изчистваме рибата от люспите.В купичка смесваме зех...
Пилешки бутчета със захар и босилек
Застиламе тава за печене с фолио. Втриваме солта, ч...
0 Коментара
Бъди първия коментирал! Вход Регистрация Влез с Facebook