Close search

Печени пилешки бутчета с картофи и лук

5.0
от общо 126 глас
Време: 65 мин.
Ниво: лесно
Порции: 6

Печени пилешки бутчета с картофи и лук photo-credit Сочни пилешки бутчета с картофи

Продукти

Начин на приготвяне

  1. Застиламе тава за печене с фолио. Втриваме солта, черния пипер и ригана в бутчетата. 
  2. Почистваме и нарязваме лука и картофите. 
  3. Върху фолиото поставяме лука, картофите и бутчетата, добавяме зехтина и бирата.
  4. Завиваме ги леко с фолиото, добавяме около 1 ч.ч. вода и ги печем в предварително загрята на 200 градуса фурна, около 50 минути.
  5. Сервираме веднага с гарнитура по желание. 

0 Коментара

  1. Няма коментари.
    Бъди първия коментирал! Вход Регистрация Влез с Facebook
Kulinaria.bg използва бисквитки и подобни технологии. Научете повече в нашата Политика относно бисквитките. Вижте подробности. OK