Close search

Печено пиле с чесън

5.0
от общо 127 гласа
Време: 65 мин.
Ниво: лесно
Порции: 4

Печено пиле с чесън photo-credit Сочно пиле с чесън

Продукти

Начин на приготвяне

  1. Измиваме и подсушаваме добре пилето.
  2. Поръсваме го с подправките, като ги втриваме много добре.
  3. Във вътрешността му слагаме чесъна. 
  4. Намазваме го добре с маслото (отвътре и отвън).
  5. Слагаме пилето в тавичка и добавяме около половин чаена чаша вода.
  6. Печем в предварително загрята на 220 градуса фурна, около 50 минути.

0 Коментара

  1. Няма коментари.
    Бъди първия коментирал! Вход Регистрация Влез с Facebook
Kulinaria.bg използва бисквитки и подобни технологии. Научете повече в нашата Политика относно бисквитките. Вижте подробности. OK