Close search

Пенне с миди и лимонена трева

5.0
от общо 126 глас
Време: 25 мин.
Ниво: професионално
Порции: 2

Пенне с миди и лимонена трева photo-credit Пенне с миди и лимонена трева

Продукти

Начин на приготвяне

  1. Сваряваме пастата в подсолена вода. 
  2. През това време нарязваме пресния лук и лимоновата трева на ситно. 
  3. Изцеждаме сок от лимон и настъргваме джинджифил. 
  4. Нарязваме на ситно лютите чушки. 
  5. Запържваме мидите с черупките в малко зехтин и добавяме останалите продукти. 
  6. Накрая сипваме рибения сос, бялото вино и настърганата кора от лимон. Поръсваме с кориандър.
  7. Прецеждаме пастата и сервираме заедно с мидите.

0 Коментара

  1. Няма коментари.
    Бъди първия коментирал! Вход Регистрация Влез с Facebook
Kulinaria.bg използва бисквитки и подобни технологии. Научете повече в нашата Политика относно бисквитките. Вижте подробности. OK