Close search

Пикантни свински ребърца с мед и сос "Табаско"

5.0
от общо 126 глас
Време: 4 ч. и 30 мин.
Ниво: лесно
Порции: 6

Пикантни свински ребърца с мед и сос "Табаско" photo-credit Пикантни свински ребърца

Продукти

Начин на приготвяне

  1. Разбъркваме добре кетчупа, соса "Табаско", меда, балсамовия оцет, соевия сос, черния пипер,  кимиона, чесъна на прах и кърито.
  2. Слагаме ребърцата и объркваме, най-добре с ръце.
  3. Оставяме на хладно за 4-6 часа. 
  4. Печем на скара или барбекю.
  5. Сервираме с гарнитура по избор.

0 Коментара

  1. Няма коментари.
    Бъди първия коментирал! Вход Регистрация Влез с Facebook
Kulinaria.bg използва бисквитки и подобни технологии. Научете повече в нашата Политика относно бисквитките. Вижте подробности. OK