Close search

Пиле Кацу

5.0
от общо 126 глас
Време: 30
Ниво: лесно
Порции: 4
Сервирай с 1 07e3c6ee04665833a8de123bd8b96839c9a8db70a91287fee60c0c9430f9f213 Бира

Пиле Кацу photo-credit Пикантни пилешки филета

Продукти

Начин на приготвяне

1. Измиваме и подсушаваме пилешките гърди. Нарязваме ги на лентички и потапяме в разбитото яйце.

2. След това овалваме филетата в корнфлейкса.

3. Нареждаме филетата върху хартия за печене и печем до златисто на 200 градуса.

4. От останалите съставки правим сос като пресоваме чесъна и добавяме соевия сос, кетчуп, мед и къри пастата.

5. Сервираме със зелена салата.

0 Коментара

  1. Няма коментари.
    Бъди първия коментирал! Вход Регистрация Влез с Facebook
Tози сайт използва "Бисквитки". Научи повече Приемам

Моля, запознайте се с нашите Общи условия и Политика за поверителност