Close search

Пиле със сотирани зеленчуци

5.0
от общо 126 глас
Време: 45 мин.
Ниво: лесно
Порции: 1

Пиле със сотирани зеленчуци photo-credit Пиле със сотирани зеленчуци

Продукти

Начин на приготвяне

  1. Нарязваме пилешкото филе и зеленчуците на средно големи хапки. 
  2. Запържваме пилето съвсем леко и към него прибавяме вече нарязаните тиквичка, патладжан и чушка. 
  3. Запържваме хубаво и прибавяме бялото вино. 
  4. Пет минути преди да снемем от огъня, нарязваме чери доматите на половина и ги прибавяме към останалите продукти. 
  5. Овкусяваме с чили соса, солта, белия пипер и ригана. 
  6. Преди сервиране, гарнираме с мащерка.

0 Коментара

  1. Няма коментари.
    Бъди първия коментирал! Вход Регистрация Влез с Facebook
Kulinaria.bg използва бисквитки и подобни технологии. Научете повече в нашата Политика относно бисквитките. Вижте подробности. OK