Пилешка кавърма

3.5
от общо 2 гласа
Време: 40 мин.
Ниво: лесно
Видяна: 10821
Пилешка кавърма Пилешка кавърма с ароматни подправки

Продукти

100 гр. съдържат:

  • 100 калории
  • 3 гр. мазнини
  • 12 гр. протеини
  • 4 гр. въглехидрати

Начин на приготвяне

  1. Нарязваме месото на парчета по желание. Запържваме го в мазнината. 
  2. Нарязваме на ситно лука, гъбите, моркова и чушката и ги добавяме към месото. 
  3. Задушаваме за 15-20 минути. Прибавяме настърганите домати, брашното и подправките.
  4. Печем във фурна за около 30 минути.
  5. Сервираме ястието топло.

0 Коментара

  1. Няма коментари.
    Бъди първия коментирал! Вход Регистрация Влез с Facebook