Kulinaria.bg

fpi-banner
fpi-banner

Пилешка кавърма

3.5
от общо 2 гласа
Време: 40 мин.
Ниво: лесно
Видяна: 12326
Пилешка кавърма photo-credit Пилешка кавърма с ароматни подправки

Продукти

  • 1 ч.л. черен пипер
  • 1 ч.л. червен пипер
  • 1 ч.л. брашно
  • 20 г олио
  • 2 домата
  • 1 морков
  • 1 чушка червена
  • 250 г гъби печурки
  • 2 глави лук
  • 500 г пилешко филе
  • 1 ч.л. чубрица
  • 1 дафинов лист
  • 2 скилидки чесън

100 г съдържат:

  • 100 калории
  • 3 г мазнини
  • 12 г протеини
  • 4 г въглехидрати

Начин на приготвяне

  1. Нарязваме месото на парчета по желание. Запържваме го в мазнината. 
  2. Нарязваме на ситно лука, гъбите, моркова и чушката и ги добавяме към месото. 
  3. Задушаваме за 15-20 минути. Прибавяме настърганите домати, брашното и подправките.
  4. Печем във фурна за около 30 минути.
  5. Сервираме ястието топло.


0 Коментара

  1. Няма коментари.
    Бъди първия коментирал! Вход Регистрация Влез с Facebook