Пилешка кавърма
Продукти
- 1 ч.л. черен пипер
- 1 ч.л. червен пипер
- 1 ч.л. брашно
- 20 г олио
- 2 домата
- 1 морков
- 1 чушка червена
- 250 г гъби печурки
- 2 глави лук
- 500 г пилешко филе
- 1 ч.л. чубрица
- 1 дафинов лист
- 2 скилидки чесън
100 г съдържат:
- 100 калории
- 3 г мазнини
- 12 г протеини
- 4 г въглехидрати
Начин на приготвяне
- Нарязваме месото на парчета по желание. Запържваме го в мазнината.
- Нарязваме на ситно лука, гъбите, моркова и чушката и ги добавяме към месото.
- Задушаваме за 15-20 минути. Прибавяме настърганите домати, брашното и подправките.
- Печем във фурна за около 30 минути.
- Сервираме ястието топло.
Шоколадова торта за Свети Валентин
Отделяме жълтъците от белтъците. Разбиваме жълтъцит...
Пиле с доматен сос
Нарязваме пилешкото месо на порции и го слагаме да се запържи леко в малко мазнина. В същия съд добав...
0 Коментара
Бъди първия коментирал! Вход Регистрация Влез с Facebook