Close search

Пилешка супа с ориз и гъби

5.0
от общо 131 гласа
Време: 30 мин.
Ниво: лесно
Порции: 4

Пилешка супа с ориз и гъби photo-credit Пилешка супа с ориз, гъби и свежи подправки

Продукти

Начин на приготвяне

  1. Посоляваме водата и я слагаме на котлона да заври.
  2. Нарязваме зеленчуците и месото на дребно и ги добавяме към водата. Накрая слагаме ориза (около 15 минути преди да е готова супата).
  3. Когато супата е готова, по желание може да я застройм. В този случай я оставяме за още 5 минути на огъня.
  4. Сервираме гореща.
Още от : супи

0 Коментара

  1. Няма коментари.
    Бъди първия коментирал! Вход Регистрация Влез с Facebook
Kulinaria.bg използва бисквитки и подобни технологии. Научете повече в нашата Политика относно бисквитките. Вижте подробности. OK