Close search

Пилешки бутчета с картофи

5.0
от общо 126 глас
Време: 60 мин.
Ниво: лесно
Порции: 1

Пилешки бутчета с картофи photo-credit Вксуни пилешки бутчета с картофи

Продукти

Начин на приготвяне

  1. Измиваме, изсушаваме бутчетата и ги натриваме с половината от маслото, черен пипер и сол на вкус.
  2. Почистваме и нарязваме картофите. Добавяме останалото масло и разбъркваме със сол и черен пипер на вкус.
  3. В тавичка поставяме месото заедно с картофите, добавяме малко вода (да покрие дъното) и слагаме в предварително загрята на 200 градуса фурна, за около 50 минути. 

0 Коментара

  1. Няма коментари.
    Бъди първия коментирал! Вход Регистрация Влез с Facebook
Kulinaria.bg използва бисквитки и подобни технологии. Научете повече в нашата Политика относно бисквитките. Вижте подробности. OK