Close search

Пилешки крилца на барбекю

5.0
от общо 126 глас
Време: 75 мин.
Ниво: лесно
Порции: 4

Пилешки крилца на барбекю photo-credit Пилешки крилца на барбекю

Продукти

Начин на приготвяне

  1. Измиваме и подсушаваме крилцата. 
  2. Подправяме ги на вкус с подправките и ги мариноваме с ракията и соевия сос за поне 1 час. (Може да ги приготвим и от предната вечер, като след мариноването ги слагаме в хладилника).
  3. Запалваме барбекюто и печем крилцата от двете страни, като ги мажем с олиото и ги поливаме с останалата марината.
  4. Готовите крилца слагаме в тенджерка с капак и хубаво я разклащаме.
  5. Сервираме с много салата според сезона.

0 Коментара

  1. Няма коментари.
    Бъди първия коментирал! Вход Регистрация Влез с Facebook
Kulinaria.bg използва бисквитки и подобни технологии. Научете повече в нашата Политика относно бисквитките. Вижте подробности. OK