Close search

Пица "Фреш"

3.7
от общо 128 гласа
Време: 35 мин.
Ниво: лесно
Порции: 1

Пица "Фреш" photo-credit Вкусна пица с шунка, гъби и праз лук

Продукти

Начин на приготвяне

  1. От готовото тесто* разточваме блат за пица, с големина според вкуса ни.
  2. След това слагаме доматения сос и кашкавала. Визуално разделяме пицата на четири части: върху едната поръсваме с маслините, другата с шунката, третата с гъбите, а четвъртата с лука. 
  3. Печем в предварително загрята фурна, на 185 градуса, около 15-18 минути.

*Рецептата за "Тесто за пица", може да намерите в Категория - "Пици".

Още от : пица

0 Коментара

  1. Няма коментари.
    Бъди първия коментирал! Вход Регистрация Влез с Facebook
Kulinaria.bg използва бисквитки и подобни технологии. Научете повече в нашата Политика относно бисквитките. Вижте подробности. OK