Close search

Пица с риба тон

4.3
от общо 129 гласа
Време: 25 мин.
Ниво: лесно
Порции: 4

Пица с риба тон photo-credit Вкусна и сочна пица с маслини и моцарела

Продукти

Начин на приготвяне

  1. Загряваме фурната на 220 градуса. 
  2. Намазваме пестото равномерно въху тестото.
  3. Аранжираме равномерно рибата-тон върху тестото.
  4. Добавяме доматите, моцарелата, каперсите и маслините. Добавяме сол и черен пипер на вкус. 
  5. Поръсваме със зехтина и изпечаме в загрятата фурна за около 15 минути или до златисто и до набъбване.
  6. Сервираме пицата топла или студена.

*Рецептата за "Тесто за пица", може да намерите в Категория - "Пици".

0 Коментара

  1. Няма коментари.
    Бъди първия коментирал! Вход Регистрация Влез с Facebook
Kulinaria.bg използва бисквитки и подобни технологии. Научете повече в нашата Политика относно бисквитките. Вижте подробности. OK