Close search

Пица със спанак и лук

5.0
от общо 126 глас
Време: 30 мин.
Ниво: лесно
Порции: 2

Пица със спанак и лук photo-credit Пица със спанак и лук

Продукти

Начин на приготвяне

  1. От готовото тесто* разточваме блат за пица, с големина според вкуса ни. 
  2. Запържваме ситно нарязания лук и чесън в половината зехтин.
  3. След това добавяме доматеното пюре и сол на вкус.
  4. Намазваме пицата с доматения сос. Отгоре я поръсваме с топеното сирене и лука .
  5. Добавяме настъргания кашкавал, спанака и нарязаните маслини.
  6. Печем в предварително загрята фурна на 220 градуса, до готовност (15-18 минути).

*Рецептата за "Тесто за пица", може да намерите в Категория - "Пици".

Още от : пица

0 Коментара

  1. Няма коментари.
    Бъди първия коментирал! Вход Регистрация Влез с Facebook
Kulinaria.bg използва бисквитки и подобни технологии. Научете повече в нашата Политика относно бисквитките. Вижте подробности. OK