Close search

Пушено пилешко на тиган

5.0
от общо 126 глас
Време: 40 мин.
Ниво: професионално
Порции: 2

Пушено пилешко на тиган photo-credit Пушено пилешко на тиган

Продукти

Начин на приготвяне

  1. Нарязваме лука и го запържваме в зехтин на среден огън. Когато добие жълтеникав цвят, добавяме предварително почистените и нарязани гъби. Подправяме със сол и черен пипер.
  2. В друг тиган на силен огън запичаме парчетата бекон в съвсем малко зехтин. Изваждаме парчетата и ги поставяме в чиния.
  3. В същия тиган, в който сме готвили бекона, добавяме зехтин и на среден огън запържваме пилешкото месо. Връщаме бекона и сипваме розето.
  4. Добавяме парчетата наденица. Ако е необходимо, увеличаваме огъня. Когато месото стане готово, добавяме зеленчуците, оставяме за още няколко минути на огъня, след което сервираме.
Още от :

0 Коментара

  1. Няма коментари.
    Бъди първия коментирал! Вход Регистрация Влез с Facebook
Kulinaria.bg използва бисквитки и подобни технологии. Научете повече в нашата Политика относно бисквитките. Вижте подробности. OK