Close search

Салата от авокадо с гаспачо дресинг

3.5
от общо 129 гласа
Време: 20 мин.
Ниво: лесно
Порции: 4

Салата от авокадо с гаспачо дресинг photo-credit Салата от авокадо с гаспачо дресинг

Продукти

Начин на приготвяне

  1. Нарязваме зеленчуците на малки кубчета, пасираме и прецеждаме през ситна цедка, като си помагаме и с лъжица, за да извадим максимално количество течност. Полученият сок разбъркваме с останалите продукти, до разтваряне на захарта.
  2. Накъсваме измитите и подсушени зелени салатки. Белим, изваждаме костилката и нарязваме по дължина авокадото.
  3. Овкусяваме зеления микс с 2/3 от дресинга, оформяме в чинии заедно с авокадото и поливаме отгоре с останалия дресинг.
Още от : салати

0 Коментара

  1. Няма коментари.
    Бъди първия коментирал! Вход Регистрация Влез с Facebook
Kulinaria.bg използва бисквитки и подобни технологии. Научете повече в нашата Политика относно бисквитките. Вижте подробности. OK