Close search

Салата от червено зеле с магданоз и кедрови ядки здравословноApple 5bb3f88576a082e37938c9cb9e3f7006660e3d66b1cada43561ac40e45e9b150

5.0
от общо 126 глас
Време: 20 мин.
Ниво: лесно
Порции: 3

Салата от червено зеле с магданоз и кедрови ядки photo-credit Свежа салата от червено зеле с магданоз и кедрови ядки

Продукти

Начин на приготвяне

  1. Почистваме и нарязваме или рендосваме зелето. Намачкваме го със сол и го поставям в купа. 
  2. Измиваме и нарязваме на ситно магданоза. Добавяме го към зелето. 
  3. Добавяме нарязаната на малки парченца моцарела, зехтина и оцета. Разбъркваме добре. 
  4. Поръсваме с кедровите ядки и сервираме.

0 Коментара

  1. Няма коментари.
    Бъди първия коментирал! Вход Регистрация Влез с Facebook
Kulinaria.bg използва бисквитки и подобни технологии. Научете повече в нашата Политика относно бисквитките. Вижте подробности. OK