Close search

Салата от печени пресни картофи със зелен и червен лук

5.0
от общо 126 глас
Време: 55 мин.
Ниво: лесно
Порции: 2

Салата от печени пресни картофи със зелен и червен лук photo-credit Апетитна салата от печени пресни картофи със зелен и червен лук

Продукти

Начин на приготвяне

  1. Изпичаме картофите в тава заедно с малсото и малко вода. 
  2. Почистваме и нарязваме зеления, червения лук и зелената салата. 
  3. Вече изпечените картофи нарязваме и поставяме в купа.  
  4. Към тях добавяме нарязаните зелен, червен лук и зелената салата. 
  5. Добавяме зехтина, оцет и сол на вкус. 
  6. Разбъркваме и сервираме.

0 Коментара

  1. Няма коментари.
    Бъди първия коментирал! Вход Регистрация Влез с Facebook
Kulinaria.bg използва бисквитки и подобни технологии. Научете повече в нашата Политика относно бисквитките. Вижте подробности. OK