Салата от зелен фасул с бекон, синьо сирене и горчичен дресинг
Продукти
- 250 г зелен фасул от консерва
- 3 парчета бекон
- 80 г синьо сирене
- магданоз
- за дресинга:
- оцет
- горчица дижонска
- зехтин
- сол
- черен пипер
Начин на приготвяне
- За салатата: Запичаме нарязания на тънки лентички бекон в малко зехтин. В купа сипваме зеления фасул, бекона и синьото сирене.
- За дресинга: В купичка разбъркваме зехтин, оцет, горчица, черен пипер и сол.
- Сервираме салатата, полята с дресинга и поръсваме с магданоз.
Палачинки "Патат"
Нарязваме картофите, лука и чесъна. Поставяме ги в блендер, като добавяме яйца, картофено нишесте, ба...
0 Коментара
Бъди първия коментирал! Вход Регистрация Влез с Facebook