Close search

Салата с репички и червено цвекло здравословноApple

5.0
от общо 126 глас
Време: 20 мин.
Ниво: лесно
Порции: 2

Салата с репички и червено цвекло photo-credit Салата с репички и червено цвекло

Продукти

Начин на приготвяне

  1. Почистваме и нарязваме всички зеленчуци без морковите, на кръгчета.
  2. Морковите рендосваме на много едро или режем на лентички.
  3. В чиния "застиламе" с листата зелена салата и отгоре нареждаме останалите зеленчуци.
  4. Овкусяваме със зехтин, оцет и сол на вкус. 

0 Коментара

  1. Няма коментари.
    Бъди първия коментирал! Вход Регистрация Влез с Facebook
Kulinaria.bg използва бисквитки и подобни технологии. Научете повече в нашата Политика относно бисквитките. Вижте подробности. OK