Close search

Шишчета от аспержи в бекон

4.0
от общо 127 гласа
Време: 15 мин.
Ниво: лесно
Порции: 1

Шишчета от аспержи в бекон photo-credit Сочни шишчета от аспержи в бекон

Продукти

Начин на приготвяне

  1. Почистваме и нарязваме аспержите. 
  2. Нарязваме бекона. 
  3. Увиваме аспержите в бекона. 
  4. Загряваме скара или барбекю, намазняваме със зехтина и изпичаме шишчетата. 
  5. Сервираме с резен лимон.

0 Коментара

  1. Няма коментари.
    Бъди първия коментирал! Вход Регистрация Влез с Facebook
Kulinaria.bg използва бисквитки и подобни технологии. Научете повече в нашата Политика относно бисквитките. Вижте подробности. OK