Close search

Сладкишът на мама

4.2
от общо 135 гласа
Време: 55 мин.
Ниво: средно
Порции: 10

Сладкишът на мама photo-credit Сладкишът на мама

Продукти

Начин на приготвяне

  1. Разбиваме маслото с половината от захарта, прибавяме виното и какаото. 
  2. Слагаме сместа на котлона да заври.
  3. Тази смес разделяме в две чаши. Едната чаша оставяме да изстине.
  4. В отделен съд слагаме четирите яйца и ги разбиваме с останалата захар, брашното с бакпулвера, водата и останалата една чаша шоколадова смес.
  5. Печем около 30-40 минути, на 180 градуса.
  6. След като изстине сладкиша, го намазваме с останалата чаша шоколадова смес.

0 Коментара

  1. Няма коментари.
    Бъди първия коментирал! Вход Регистрация Влез с Facebook
Kulinaria.bg използва бисквитки и подобни технологии. Научете повече в нашата Политика относно бисквитките. Вижте подробности. OK