Close search

Солен кекс със сирене и риган

5.0
от общо 126 глас
Време: 60 мин.
Ниво: лесно
Порции: 8

Солен кекс със сирене и риган photo-credit Вкусен солен кекс

Продукти

Начин на приготвяне

  1. Разбиваме яйцата с миксер и към тях добавяме натрошеното сирене и сметаната.
  2. Разбиваме отново и добавяме пресятото с бакпулвера брашно и ригана. 
  3. Разбъркваме до получаването на кексово тесто. При необходимост добавяме още малко брашно. 
  4. В правоъгълна форма за кекс поставяме хартия за печене и в нея изсипваме полученото тесто.
  5. Поставяме в предварително загрята на 180 градуса и печем около 45-50 минути.

0 Коментара

  1. Няма коментари.
    Бъди първия коментирал! Вход Регистрация Влез с Facebook
Kulinaria.bg използва бисквитки и подобни технологии. Научете повече в нашата Политика относно бисквитките. Вижте подробности. OK