Close search

Супа борш

5.0
от общо 126 глас
Време: 50 мин.
Ниво: лесно
Порции: 4

Супа борш photo-credit Супа борш

Начин на приготвяне

  1. Нарязваме на жулиени лукa, зелето, морковите, целината, и ги запържваме в дълбок съд.
  2. Прибавяме червения пипер, доматената паста, дафиновия лист и сипваме топла вода.
  3. След това нарязваме картофите на средно големи кубчета и ги прибавяме към останалите зеленчуци. Варим до пълна готовност.
  4. Нарязваме доматите и копъра на ситно, и ги поставяме при сварените зеленчуци.
  5. Овкусяваме с черния пипер,червения пипер и солта.
  6. Вече готовия борш гарнираме със заквасена сметана.
Още от : супи

0 Коментара

  1. Няма коментари.
    Бъди първия коментирал! Вход Регистрация Влез с Facebook
Kulinaria.bg използва бисквитки и подобни технологии. Научете повече в нашата Политика относно бисквитките. Вижте подробности. OK