Close search

Супа от тиква и кестени здравословноApple

2.7
от общо 128 гласа
Време: 45 мин.
Ниво: лесно
Порции: 6

Супа от тиква и кестени photo-credit Вкусна хранителна супа от кестени с тиква и прясно мляко

Продукти

Начин на приготвяне

  1. Потапяме кестените в студеното мляко, слагаме ги на слаб до умерен огън докато млякото се вдигне.
  2. През това време обелваме, измиваме и нарязваме тиквата на едри парчета. Прибавяме тиквата към завиращото мляко с кестените. Оставяме на много слаб огън, докато тиквата се свари (проверяваме с върха на ножа). Отстраняваме от огъня и прибавяме сметаната, солта, черния пипер, индийското орехче и олиото. Смиламе с миксер или в блендрер.
  3. Супата сервираме с настърган кашкавал (количество по желание) и стръкче магданоз за цвят и свежест.

0 Коментара

  1. Няма коментари.
    Бъди първия коментирал! Вход Регистрация Влез с Facebook
Kulinaria.bg използва бисквитки и подобни технологии. Научете повече в нашата Политика относно бисквитките. Вижте подробности. OK