Close search

Свински пържоли на барбекю

5.0
от общо 129 гласа
Време: 80 мин.
Ниво: лесно
Порции: 4

Свински пържоли на барбекю photo-credit Сочни свински пържоли на барбекю с чубрица и соев сос

Продукти

100 г съдържат:

  • 330 калории
  • 40 г мазнини
  • 10 г протеини
  • 2 г въглехидрати

Начин на приготвяне

  1. Измиваме и нaчукваме пържолите с дървен чук, за да се изтънят, след което правим разрези с остър нож диагонално.
  2. Подправяме ги на вкус с подправките и ги мариноваме с ракията и соевия сос за поне 1 час. (Може да ги приготвим и от предната вечер, като след мариноването ги слагаме в хладилника).
  3. Запалваме барбекюто и печем пържолките от двете страни, като ги мажем с олиото и ги поливаме с останалата марината.
  4. Готовите пържоли слагаме в тенджерка с капак и хубаво я разклащаме.
  5. Сервираме с много салата според сезона.

0 Коментара

  1. Няма коментари.
    Бъди първия коментирал! Вход Регистрация Влез с Facebook
Kulinaria.bg използва бисквитки и подобни технологии. Научете повече в нашата Политика относно бисквитките. Вижте подробности. OK