Close search

Свинско месо с къри

5.0
от общо 126 глас
Време: 45 мин.
Ниво: средно
Порции: 4

Свинско месо с къри photo-credit Сочни свинско месо с къри

Продукти

Начин на приготвяне

  1. Обелваме и нарязваме картофите.
  2. Поръсваме ги с куркумата и малко сол и ги разбъркваме много добре. Запържваме ги в тиган с малко олио, за около 8-10 минути.
  3. Почистваме и нарязваме лука и чесъна. Запържваме ги леко в мазнина, добавяме кърито и разбъркваме добре.
  4. Нарязваме месото и го прибавяме към лука и чесъна. Прибавяме сол на вкус, разбъркваме.
  5. Добавяме доматите и малко вода - около 2 чаши.
  6. Прибавяме гъбите и смесваме картофите с месото. Задушаваме под капак.
  7. Сервираме ястието поръсено със ситно нарязан магданоз.

0 Коментара

  1. Няма коментари.
    Бъди първия коментирал! Вход Регистрация Влез с Facebook
Kulinaria.bg използва бисквитки и подобни технологии. Научете повече в нашата Политика относно бисквитките. Вижте подробности. OK