Сьомга с аспержи и хрупкави картофи
Продукти
Начин на приготвяне
1. Сваряваме картофите в подсолена вода, отцеждаме ги. Разтапяме маслото в дълбок тиган и ги запържваме до златисто. В отделен тиган задушаваме аспержите с малко масло и сол. Ако използваме пресни аспержи е необходимо да ги сварим предварително в подсолена вода за около 6-8 мин.
2. Измиваме филето от сьомга и го подсушаваме с кухненска хартия. Подправяме го със сол, черен пипер. На оребрен тиган запичаме филето от сьомга за около 4 мин. общо от двете страни.
3. Сервираме филето с картофите и аспержите. Изцеждаме един лимон и приготвяме дресинг с малко зехтин и риган.
Спагети с агнешки кюфтенца и фенел
1. Омесваме каймата с подправките и оформяме кюфтен...
0 Коментара
Бъди първия коментирал! Вход Регистрация Влез с Facebook